Metallien laserleikkaus ja muut metallien työstöpalvelut Keski-Suomesta

Keitä me olemme?

Linjalaser Oy on vuonna 2000 perustettu laserleikkaukseen ja metallituotteiden valmistukseen erikoistunut yhtiö. Haluamme palvella asiakkaitamme nopeilla,pitävillä toimitusajoilla ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella, valtakunnallisesti. Kauttamme onnistuu myös rahdin tilaaminen meiltä tilatuille tuotteille.

Metallituotteiden prototyypit kevyin kustannuksin

Onko sinulla idea tai ajatus jostakin metallituotteesta, mutta ei toteuttajaa? Toteutamme metallituotteiden prototyypit ilman sitovia jatko- tai tuotantosopimuksia. Kokemuksestamme on varmasti myös apua suunnitteluprosessissa. Prototyypin avulla tuotteen jatkokehitys on helpompaa tai sen markkinat testattavissa.

Toteutamme myös pienemmät tuotantomäärät

Linjalaser Oy on tunnettu joustavuudestaan ja pitävistä toimitusajoista. Yrityksenjoustavuus ja nykyaikainen kalusto mahdollistavat myös pienempien tuotantomäärien ja tarpeiden toteuttamisen. Viime vuosikymmenen aikana olemme toteuttaneet laadukkaita metallituotteita yksittäisistä solmioneuloista paperikoneen levyosiin.

Palvelut kaiverruksista massatuotantoon

Olemme vaativien laserleikkausten ja -merkkausten erikoisosaajia. Lasertyöstön lisäksi tarjoamme lähes kaikki metallituotteiden tuotantoon tai käsittelyyn liittyvät palvelut.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.